donderdag 14 januari 2016

Vormen van je gezicht!

Hoi allemaal!

Weer een interessant artikeltje als je van make-up houdt.
Ik laat zien in welke vorm je jouw blush aanbrengt dat hoort bij jou gezichtsvorm. Maar ook je wenkbrauwen hebben bij elk gezichtsvorm een eigen vorm.

Eerst de wenkbrauwen:

Bij een hoekig gezicht zorg je dat je volle wenkbrauwen tekent. Teken je wenkbrauwen niet te hoekig want dan kijk je erg boos.
Bij een ovaal gezicht heb je al snel een rauwe kijk als je hele dunne of juist hele dikke wenkbrauwen hebt. Je tekent je wenkbrauwen vol en lang. Doordat je jouw wenkbrauwen lang maakt zorg je dat je hoofd niet té ovaal word.
Deze vorm tekenen de meeste meiden. Neem deze vorm alleen aan als je een wat ronder gezicht hebt. Je wenkbrauwen zijn uit zich zelf al wat ronder en benadruk deze dan ook. Het zorgt dat je een 'professionele' blik uitstraalt. Wanneer je een rond gezicht hebt, maak je wenkbrauwen dan niet te kort! Het laat je gezicht boller kijken dan dat het is.

Nu de blush:

Wanneer je een hoekig gezicht hebt kun je jouw blush beter aanbrengen in een rechte horizontale beweging. Op de afbeelding hierboven is het heel duidelijk afgebeeld hoe je het aan moet brengen. Maak je ogen mooi op en je hebt een mooie look die bij jouw vorm van je hoofd past.

Wanneer je een ovaal gezicht hebt, moet je het vooral niet aanbrengen vanaf je jukbeenderen. Je krijgt hierdoor hele ingevallen wangen. Maak eerder mooie blooswangetjes. Hierdoor heb je toch wat kleur op je wangen en ziet het er mooi uit.

Bij een rond gezicht is het belangrijk dat je de jukbeenderen accentueert. Hierdoor krijg je een stralende lach. Veeg de blush richting je neusvleugels en niet richting je ooghoeken. Je krijgt hierdoor kleine ogen en je krijgt dan niet het effect van je jukbeenderen.


Dit waren een paar kleine tips.

Liefsss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten