woensdag 13 januari 2016

Top 5 slechte Beauty-gewoontes!

Hoi allemaal!

Even iets anders dan een review van producten.
De top 5 slechte beauty-gewoontes die wij vrouwen (bijna) allemaal hebben.

1. Reinigingsdoekjes.Niks tegen reinigingsdoekjes want ze zijn wel handig! Maar zie het als een kant-en-klare maaltijd. Met een reiningsdoekje doe je jouw huid wat te kort! Met een losse reinigingsgel en lotion geef jij jouw huid de optimale reiniging.
2. Eyeliner.Niet elke dame draagt een eyeliner maar van alle eyeliner-girls doet iedereen dit verkeerd.. Je eyeliner té dicht op je wimperrand aanbrengen. Hierdoor gaat je eyeliner er heel moeilijk van af. De make-up resten zijn niet bepaald goed voor je ogen. Je krijgt door deze slechte beauty-gewoonte sneller een oogontsteking of irritatie.

3. Wimpers.
Bijna niemand van de dames voedt ooit haar wimpers. Hiervoor heb je een speciaal serum. Sommige zijn wat prijziger en sommige wat goedkoper. Je wimpers verouderen ook. Ja, dit lees je goed. Door mascara en make-up worden je wimpers sneller beschadigd of breken zelfs af!
Je hoeft niet perse een serum te gebruiken. Met een simpele vaseline (kleurloos) kun je jouw wimpers beschermen. Doe nadat je jouw make-up er af haalt, een klein beetje vaseline op je wimpers. Vaseline staat bekent als een vette laat voor de huid waardoor het de huid beschermt. Dit werkt zo ook voor jouw wimpers!

4. Nagels.Niet iedereen doet dit, maar vele onder de dames wel. Het pulken aan je nagellak of aan je nagels zelf. Doordat je bijvoorbeeld je nagellak er af pulkt, beschadig je jouw nagelplaat. Hierdoor worden je nagels dus slecht. Je kan scheurtjes krijgen of ze gaan afbreken. Een nagelverharder werkt dan ook niet altijd want dan verhard je de nagel maar je moet je nagel ook voeden! Denk bijvoorbeeld aan een nagelbalsem.

5.  Nagelriemen.
Veel mensen die niet aan kunstnagels doen of iets waardoor je jouw nagels al meer moet verzorgen dan anders, verzorgen niet hun nagelriemen. Bij je nagelriemen begint de basis van gezonde nagels. Je nagelriemen bevorderen de groei van je nagels!
Je kan je nagelriemen verzorgen met een olie of balsem voor je nagelriemen, maar ook al alleen door je nagelriemen op zijn plaats de duwen met een bokkenpootje. Ook het begin van mooie, verzorgde nagels!

Ik hoop dat jullie iets aan deze top 5 hebben. Ik kom er zelf vaak achter dat dit de top 5 meest slechte of vergeten beauty-gewoontes zijn!

Liefsss

Vergeet vooral niet mee te doen aan mijn winactie, vorige post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten