maandag 18 januari 2016

Solid crème bij Melts Rosmalen

Hoi allemaal!
Een tijdje terug heb ik een artikel geschreven over Melts Rosmalen, over de welgenoemde geurbonbons. Heb je dat artikel nog niet gelezen? Klik dan snel op de link zodat je weet waar het mee begon. Melts Rosmalen
Als je al misschien hebt gelezen in de link hierboven maakt mijn collega heerlijke melts! Nu doet ze dat samen met een vriendin en ze zijn al naar verschillende markten geweest om daar hun melts te verkopen. Nu ook een Solid Crème te koop bij Melts Rosmalen.
Dit is een crème parfum. Ik heb een proefverpakking van het geurtje Alien gekregen om eens lekker uit te testen!
Ik ben er super tevreden over. Door hun samenstellingen blijft de parfum crème heel lang zitten. De verpakkingen die je kan kopen, worden verkocht in blikjes. Makkelijk in gebruik en handig mee te nemen in bijvoorbeeld je tas. Of je hebt bijvoorbeeld het geurtje Lady Million al, dan kan je hiervan de crème parfum kopen om op sommige momenten bij te smeren.
Denk aan de vakantie om mee te nemen! Ook al zo handig.
 Melts Rosmalen heeft heel veel geurtjes. In de link bovenaan dit artikel staan een aantal geuren. Maar inmiddels hebben ze al vele geurtjes erbij! Zoals je net al las, worden de crème parfums verkocht in blikjes. 1 blikje kost €4.50. Koop je er 3, dan heb je er 3 voor €10!!
Zo goedkoop voor zulke lekkere geurtjes.
Op de Facebookpagina : Melts Rosmalen Facebookpagina  hebben ze nu ook een winactie lopen! Like en doe nog snel mee.

Tip: Ook leuk voor een cadeautje!

Liefsss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten