donderdag 17 september 2015

Trind!

Hebben jullie al ooit over Trind gehoord?

Ik heb vorig jaar een cursus gehad via mijn werk (de Etos) van het merk Trind.
Trind is een product voor je handen, vooral voor je nagels!

Iedereen kent het wel, scheurtjes in je nagel of een gebroken nagel!

Het eerste witte flaconnetje aan de linkerkant is een nagelriemen remover. Dit mag je 1 keer in de 4 weken gebruiken omdat je hiermee de nagelriem langzaam mee verwijderd. Hierna schuif je met een bokkenpootje je nagelriemen naar achteren! Dit flaconnetje is je aangeraden als je hele stugge nagelriemen hebt en het de groei van je nagels verminderd! De nagelriemen remover is op waterbasis!
Het roze flaconnetje wat je daarnaast ziet staan is perfect om je nagelriemen te verzorgen! Er zitten verschillende vitamines in verwerkt en het hydrateerd. Het ruikt heerlijk naar rozen! Ook dit wondermiddeltje is op waterbasis.
Het groene flaconnetje wat je ziet is een verzorgende balsem. Dit is om je nagel te verzorgen. Dit is een echte aanrader! Dit middeltje helpt je vochtgehalte in je nagels in balans te houden. (Want door nagellakremover word je nagel droog) Dit breng je op je hele nagel aan. Daarna kan je  er voor kiezen of je het in laat trekken of dat je het in masseert. Ook dit is op waterbasis en ruikt heerlijk!
Het laatste witte flaconnetje aan de rechterkant is een nail repair. Dit versterkt je nagel. Het is anders dan een nagelverharder. Want dit flaconnetje versterkt je nagel zelf. En zorgt niet dat je nagel (te) hard word.
Zelf heb ik deze producten van Trind. Ik ben er enorm over tevreden! Het witte flaconnetje is de nagelversterker!
Ook heb ik een vijl van Trind, een glansvijl. Deze heeft verschillende kanten zodat je jouw nagel kan polijsten (waardoor de bloedcirculatie wat ge stimuleert) en het vocht naar boven kan laten komen en daardoor weer een prachtige glans op je nagel te laten komen. Je kan deze vijl vergelijken met een 3-stappen vijl!
Trind heeft ook een eigen nagellak remover. Je kent het wel die nare geur van die nagellak remover.. Deze nagellak remover heeft dat helemaal niet! Als je je nagellak er af haalt ruiken je nagels daarna heerlijk naar een roosachtig geur!!!
Trind heeft ook een eigen handcreme die echt heerlijk uitsmeert!
Trind is verkrijgbaar in Nederland, in winkels zoals de Etos. Maar ook via internet.
Trind is nu ook bekend buiten Nederland!
Liefsss!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten