woensdag 9 september 2015

Tips voor perfecte eyeliner!

Hier een paar tips voor een mooi lijntje boven je ogen!!

Als allereerste is het van belang dat je eyeliner goed blijft zitten. Doordat de huid rondom je ogen wat vetter is, krijg je geen strak lijntje. Een poeder is matterend en absorbeert het overtollige vet en olie. Breng voordat je je eyeliner aanbrengt, de poeder aan! Laat je eyeliner goed drogen en breng nog eens de poeder aan over je eyeliner. Daarna breng je nogmaals je eyeliner aan op je ooglid. Hoe vaker je dit herhaald, des te beter blijft je eyeliner zitten.

Wil je een dun lijntje? Of is zijn de lijntjes niet gelijk met beide ogen? Het lukt natuurlijk niet meteen. Het handigste trucje is: een wattenstaafje gebruiken. Met een wattenstaafje en wat water (of remover) kan je zelf de dikte en de vorm veranderen van de eyeliner!

De 'wing' is al helemaal lastig.. Met een stukje plakband lukt het makkelijker om je wing gelijk te maken! Plak het stukje plakband vanaf de onderkant/het einde van je oog naar het einde van je wenkbrauw. Doe dit aan beide kanten. Maak een lijntje en volg het stukje van het plakband. Hierdoor kan je niet uitschuiven of de wing ongelijk maken!

Ik hoop dat je iets aan de tips hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten