woensdag 9 september 2015

Sanadome!

Hoi allemaal!

Iedereen is al weer aan het werk en weer naar school. Net zoals ik!

Voordat ik op vakantie ging, ben ik naar het Sanadome in Nijmegen geweest!
Ik weet niet of iedereen het kent maar het is een soort van ontspanningsoord. Ze hebben daar verschillende behandelingen, je kan er vrij rond zwemmen (natuurlijk wel rustig want iedereen komt daar om lekker bij te komen). Er is een scrubcabine waar je je zelf helemaal kan scrubben met overheerlijk scrub zout! Dat trouwens ook heel erg lekker ruikt!

Er zijn ook verschillende baden, een zout bad met dode zee effect! Je zelf lekker laten drijven in het water.. Echt heerlijk! Ook is er een bubbelbad met lavendel, eerst gaat het water even bubbelen en als het 'rust' is dan komt er lavendel vrij. Maar ze hebben niet alleen lavendel maar ook met zuurstof en een bad waar in de rust een injectie van dennengeur word vrijgelaten! Het is erg fijn om lekker te ontspannen in zo'n bubbelbad!

Er zijn ook voetenbaden waar je jouw voeten lekker in kan laten rusten! Bij het Sanadome heb je ook verschillende mogelijkheden om ergens te zitten, te eten of buiten te ontspannen. Buiten is ook een bad, daar kun je van binnenuit in. Daar vind je verschillende hoekjes om lekker te zitten. En er is een stroming waar je heerlijk doorheen kan drijven.

Toen ik er heen ben geweest, hebben we een behandeling gereserveerd (er zijn heel erg veel behandelingen waar je uit kan kiezen en zijn allemaal rustgevend en huid verbeterend). Onze behandeling was een klei behandeling. Van te voren nam je een korte douche, ging je naar de stoomruimte, waar al wat klei voor je klaar stond. Er zaten in een bakje 3 verschillende soorten klei, een voor je gezicht en hals, een voor je armen en buik en een voor je benen en eventueel voeten. Als je bij je zelf de klei had verdeeld ging de stoomcabine aan. Je zit dan op een stoel en je ziet langzaam de stoom overal heen trekken. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Dan komt er een medewerker van Sanadome en die geeft ieder een bakje met heerlijke scrub. Deze scrub rook naar rozen! Je scrubt jezelf in terwijl de klei nog op je huid zit. Je scrubt als het ware de klei langzaam van je huid. Na ongeveer 10 minuten gaan de 'sproeiers' aan. (Eigenlijk zijn het soort douches in de stoomcabine zelf.) Als je de overige klei en scrubzout van je lichaam hebt gespoeld mag je een potje olie pakken en je huid daar nog mee voeden.

Ik vind zelf dat dit een hele leuke behandeling is! Je huid word er heel erg zacht van en word helemaal gereinigd!

Ben jij ooit bij het Sanadome geweest?
Ik zou het leuk vinden om te weten hoe jij het vond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten