maandag 28 december 2015

Coloresience natuurlijke make-up.

Hoi allemaal!
Ik hoop dat jullie leuke en gezellige kerstdagen hadden!
Ik heb voor jullie een review van de natuurlijke make-up van Coloresience.
Ik heb 5 producten gekregen;
* een poederkwast,
*een primer,
*twee gezichtspoeders,
*een gezichtmist.
Ook zaten de producten handig verpakt in een makkelijk tasje!

                                                    Face Primer €53,95
Dit is een primer met een zonbescherming van SPF 20.
De primer is je eerste stap van je make-up, hierdoor blijft je make-up beter zitten en komt mooier op de huid dan zonder een primer. Het egaliseert je huid en verminderd zichtbare poriën.

De primer geeft niet een kleur zoals een foundation doet, maar zorgt voor een heel luchtig, licht tintje. Dat heeft deze primer goed begrepen! Deze primer kan dus voor elke huidskleur.
Deze primer is niet vet op de huid. (die bestaan namelijk ook!) Ik vind dit zelf heel fijn. De primer doet wat 'ie hoort te doen zoals het verminderen van de zichtbare poriën en het zorgen voor een goede basis van je make-up.

                                                   Loose Mineral Foundation, €72,95
De eerste poeder die ik ging gebruiken, was deze poeder. Samen met de Kabuki Brush. De poeder kwast neemt ontzettend goed de poeder op en breng het mooi aan op de huid. Dit soort kwasten zijn handig om mee te nemen.
Het is een lichtgewicht poeder, dit word gebruikt om in verschillende lagen de poeder aan te brengen. Erg handig voor een egale huid te krijgen.
Deze poeder dekt goed en geeft een mooie tint aan mijn huid. Ik vind het altijd belangrijk dat gezichtspoeders geen oranje gloed over zich heen hebben. Deze heeft geen oranje gloed, maar juist mooi beige.
Iets origineels, deze poeder is voor 80 minuten restant voor water!

De tweede lichtgewicht poeder heeft ook een goed pigment!
Het is bijna de zelfde kleur als de eerste poeder.
Beide gezichtspoeder hebben een SPF 20. Wat vrijwel geen een poeder heeft. Beide poeders zijn geurloos en geeft een goed matterend effect op je foundation. Deze poeders zijn geschikt voor een gevoelige huid.
                                                    Setting mist, €41,95
Deze mist hydrateert je huid uitstekend! Het draagt een zeer frisse geur met zich mee. Je verneveld de mist over je gezicht heen, je kan het gebruiken om je vochtbalans van je gezicht op peil te houden. Erg fijn voor je gezicht is, dat deze mist serum-kwaliteit bevat. Ook kan je het gebruiken voor het fixeren van je make-up. Geen probleem, het voelt als water maar het loopt niet uit!

Ik ben super tevreden over deze producten en raad deze ook iedereen aan!
De prijs komt zeker overeen met de kwaliteit en de duur van het product. Van alle producten gebruik je het in kleine hoeveelheden. (Met uitzondering van de poeder als je het in meerdere lagen aanbrengt.)

Meer informatie of producten kan je vinden op,
http://www.colorescience.nl/

Liefsss.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten